Samenwerking

Jurato en JOIN Incasso hebben aangekondigd de handen ineen te slaan. De twee partijen zijn gevestigd in Veenendaal en kennen elkaar al geruime tijd. Door deze samenwerking krijgen klanten van zowel Jurato als JOIN Incasso toegang tot een compleet dienstenaanbod op het gebied van juridische zaken.

Jurato is een moderne juridisch dienstverlener en al jaren een begrip in zowel het Land van Maas en Waal als in de regio Veenendaal e.o. De dienstverlener biedt haar klanten een ruim aanbod van juridische ondersteuning. Denk aan het opstellen van commerciële contracten, algemene voorwaarden en arbeidsovereenkomsten tot het begeleiden van fusies of overnames. JOIN Incasso kent haar specialisme op het vlak van debiteurenbeheer en incasso. Hun credo hierbij is om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken waardoor het volledige proces (indien wenselijk) digitaal kan worden geregeld.

Optimalisatie diensten

Tom van Oijen (mede-eigenaar van Jurato): “We zijn continu in ontwikkeling om onze klanten te blijven voorzien van kwalitatief en laagdrempelig juridisch advies. Om ons dienstenaanbod te optimaliseren, zijn we een samenwerking met JOIN Incasso gestart.” “Hierdoor hebben we nu een specialist in debiteurenbeheer en incasso aan onze zij”, vult Christiaan Kramer (mede-eigenaar van Jurato) aan. “Net als Jurato gelooft JOIN Incasso in laagdrempelig en praktisch advies voor een aantrekkelijke prijs.”

Corné de Man, eigenaar van JOIN Incasso: “Wij staan voor vernieuwende en verfrissende dienstverlening op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. Door deze samenwerking staat er nu een team pragmatische bedrijfsjuristen achter JOIN Incasso. Hierdoor kunnen we onze klanten niet alleen met incassovraagstukken ondersteunen, maar ook met een breed scala juridische zaken.”

JOIN Incasso en Jurato staan hun klanten bij met een scherpe en praktische blik, met als doel om debiteuren én juridische zaken op orde te hebben zodat hun klanten zorgeloos kunnen ondernemen.

Advies nodig?

Heeft u last van een wanbetaler of een juridische vraag? Neem vrijblijvend contact op.
Wij staan voor u klaar!

Contactgegevens

Meer informatie: www.joinincasso.nl / www.jurato.nl

Corné de Man (JOIN Incasso): 06-48335089

Tom van Oijen (Jurato): 06-48504960