Mr. E.H.D. (Esther) Koppelaar

mr. E.H.D. (Esther) Koppelaar

bedrijfsjurist

Na het hbo (HBO Rechten) aan de Hogeschool Utrecht heeft Esther een pre- master 2017-2018 en master Rechtsgeleerdheid gevolgd aan Tilburg University. In 2019 is ze afgestudeerd. Haar master was een algemene master waarin zowel bestuurs-, privaat- en strafrechtelijke vakken voorbij kwamen. Na haar studie heeft ze een jaar bij het UMCU gewerkt als junior contractmanager waarin ze te maken had met het algemeen verbintenissenrecht. Ze heeft zich daarna gespecialiseerd in het arbeidsrecht en twee jaar ervaring opgedaan bij de Landelijke Vereniging van Artsen in Dienstverband. Ze beantwoordde eerstelijns vragen over de cao’s in de zorg en vragen op het gebied van het individuele arbeidsrecht. Verder controleerde ze werkroosters op naleving van de arbeidstijdenwet en de betreffende cao.

Doorzetter & sociaal

Esther
Esther is een doorzetter en ze verplaatst zich makkelijk in de ander. Ze is praktisch ingesteld en vindt het leuk om tot creatieve oplossingen te komen, maar ze blijft ook graag realistisch. De diversiteit aan vragen en zaken maken het werk leuk. Ze is graag inhoudelijk bezig, maar ze vindt sociaal contact ook heel belangrijk.

In haar vrije tijd spendeert ze graag tijd met vrienden, reist en wandelt ze graag. Verder stopt ze graag tijd in persoonlijke ontwikkeling.

"De dynamiek tussen het recht en het sociaal contact is wat mijn werk zo boeiend maakt!"

de specialismen van

Esther

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Esther

 via onderstaande buttons.