Mr. G. (Gaby) Schildknegt

Mr. G. (Gaby) Schildknegt

Bedrijfsjurist

Gaby studeerde rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit en werkt sinds 2016 als bedrijfsjurist bij Jurato. Gaby is gespecialiseerd op het gebied van contractenrecht, ICT-recht en arbeidsrecht. Zij houdt zich onder andere bezig met advisering over de regels die gelden voor webshops, het opstellen van personeelshandboeken en het opstellen van ICT-contracten.

Nuchter en praktisch

Gaby
Gaby komt uit een ondernemersfamilie en weet dus wat er bij een gemiddelde onderneming speelt. Daardoor is zij in staat om op praktische wijze juridisch advies te verstrekken waarbij het ondernemersbelang centraal staat.

Gaby brengt haar vrije tijd graag door in het gezelschap van haar vrienden en familie en zij gaat graag een hapje eten of een weekendje weg. Ook sport zij graag en is zij regelmatig op de tennisbaan te vinden.

Zij is bedreven in onder meer het opstellen en beoordelen van arbeidscontracten, personeelsreglementen en het adviseren bij conflicten. Daarnaast is zij thuis in het opstellen en beoordelen van diverse soorten algemene voorwaarden en het incasseren van openstaande vorderingen.

'In mijn werk verplaats ik mij in onze klant: waar is hij of zij nou écht mee geholpen.'

de specialismen van

Gaby

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Gaby

 via onderstaande buttons.