M.L. (Mariëlle) Cruz Vargas – Leliveld

M.L. (Mariëlle) Cruz Vargas - Leliveld

Officemanager / PR

Mariëlle Cruz Vargas ondersteunt sinds december 2021 Jurato als Officemanager / PR-medewerker. Zij studeerde Marketing, Communicatie & HR en heeft meer dan 20 jaar ervaring in B2B en non-profit organisaties als Communicatieadviseur. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het organiseren van (zakelijke) events, als ook life events zoals bruiloften in binnen- en buitenland.

Een warm welkom

Mariëlle
Mariëlle is werkzaam op front office. Het eerste frisse aanspreekpunt bij bezoek of per telefoon en e-mail. Mariëlle houdt zich bezig met alles omtrent officemanagement. Ook organiseert zij binnen Jurato klantbijeenkomsten, workshops en events en denkt zij mee op het gebied van PR, marketingplannen en de uitvoering daarvan. Secretariële werkzaamheden en managementondersteuning behoren tevens tot haar takenpakket. Op het gebied van Officemanagement werken Linda van Dijk en Mariëlle Cruz Vargas nauw samen.

Gastvrijheid, organiseren en werken met oog voor detail; het zit in haar bloed. De combinatie van klanten ontvangen en het bij elkaar brengen van mensen door het organiseren van fijne events, past feilloos bij haar persoonlijkheid. Ook bij het inhoudelijk meedenken en ondersteunen van het gehele team, voelt zij zich als een vis in het water.

In haar vrije tijd houdt zij zich bezig met haar gezin en eigen bedrijf. Spanje, goede koffie (en wijn), lekker eten en tijd doorbrengen met familie en vrienden staan bij Mariëlle centraal.

'Gastvrijheid is aandacht. Het mooiste is om mensen bij elkaar te brengen die iets voor elkaar mogen betekenen. Dan is aandacht het sleutelwoord.’

de specialismen van

Mariëlle

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Mariëlle

 via onderstaande buttons.