mr. A.W. (Arwin) Mulderij

mr. A.W. (Arwin) Mulderij

sr. bedrijfsjurist / partner

Arwin, opgegroeid als zoon van een ondernemer, heeft van jongs af aan ervaren hoe recht en regels de ondernemer zowel kunnen ondersteunen als belemmeren. Als creatieve jurist met een scherp gevoel voor rechtvaardigheid, vindt hij meestal wel een innovatieve oplossing voor schijnbaar onoplosbare juridische kwesties. Zijn lijfspreuk is: Aut viam inveniam aut faciam (Of ik vind een weg of ik maak er één).

creatief en betrokken

Arwin
Arwin is in 2002 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in het Privaatrecht en Ondernemingsrecht. Daarna heeft hij een postdoctorale studie internationaal recht aan de Monash University in Australië afgerond. Hij combineert juridische expertise met meer dan 20 jaar aan praktijkervaring. Na een carrière als advocaat en incassojurist bij een middelgroot gerechtsdeurwaarderskantoor, begon hij in 2012 zijn eigen onderneming Mulderij Bedrijfsjuristen BV, dat snel uitgroeide tot een begrip in Ermelo en wijde omgeving, met specialisaties in juridisch complexe incasso opdrachten en vastgoedrecht. Daarbij is zijn adagium: ‘Voorkómen is beter dan vóórkomen. Maar als een procedure onvermijdelijk is, staat Arwin zijn mannetje in de rechtszaal.

In 2024 heeft Mulderij Bedrijfsjuristen de krachten gebundeld met Jurato. Arwin is als Partner/Sr. Bedrijfsjurist verantwoordelijk voor de vestiging in Ermelo. Samen met een team van bedrijfsjuristen en incassospecialisten worden vanuit deze vestiging cliënten bijgestaan op het gebied van verbintenissenrecht, aansprakelijkheid, arbeidsrecht, vastgoed en ondernemingsrecht (M&A).

Arwin is een echte familieman die geniet van activiteiten en reizen met zijn vrouw en twee kinderen. Als duursporter loopt hij halve marathons en is hij trots lid van de Friesche Elf Steden. ‘Als het It Giet Oan klinkt, ben ik voorbereid op de Tocht der Tochten’.

"Ik vind een weg of ik maak er één"

de specialismen van

Arwin

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Arwin

 via onderstaande buttons.