News

Jurato gaat samenwerking aan met Mulderij Bedrijfsjuristen

Jurato gaat samenwerking aan met Mulderij Bedrijfsjuristen

Knowledge

Per 1 juni jl. is Jurato een samenwerking aangegaan met Mulderij Bedrijfsjuristen, gevestigd in Ermelo. Deze samenwerking houdt in dat Mulderij Bedrijfsjuristen onderdeel uitmaakt van Jurato Groep. Naast haar vestigingen in Veenendaal, Utrecht en Amsterdam heeft Jurato door de samenwerking nu ook een vestiging in Ermelo.

Mulderij Bedrijfsjuristen bestaat uit een team van vier medewerkers die – net als Jurato – ondernemers (MKB) voorzien in juridisch advies en rechtsbijstand op het gebied van ondernemingsrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht en incasso.

Nog meer expertise

“We zijn verheugd om samen te werken met Mulderij Bedrijfsjuristen,” zeggen Tom van Oijen en Christiaan Kramer (directeuren Jurato). “Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en in te spelen op marktontwikkelingen. Door de samenwerking creëren we een uitbreiding van onze capaciteit wat een mooie stap is in onze groeiambitie. Ons doel is om met Jurato landelijk actief te zijn, maar dicht bij de klant.”

Mulderij Bedrijfsjuristen deelt dezelfde visie. “Door samen te werken met Jurato kunnen we onze klanten een nog completere juridische dienstverlening bieden met expertise op meer rechtsgebieden en onderwerpen,” zegt Arwin Mulderij (directeur Mulderij Bedrijfsjuristen). “We geloven dat deze samenwerking ons in staat stelt om innovatieve en effectieve juridische oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.”

Contact

Heb je een juridische vraag of behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem gerust contact op via info@jurato.nl of telefoon 0318 – 860 323.