Over Jurato

Jurato

Over Jurato

Wij zijn de bedrijfsjuristen met de toekomst van de ondernemer in het vizier. Als een meesterschaker denken wij tien stappen vooruit. We overzien mogelijke risico’s, voorkomen problemen en handelen doeltreffend. Noem ons dealmakers, legal projectmanagers, sparringpartners voor ondernemers op topniveau of gewoon slimme bedrijfsjuristen.

Juridisch advies

Advies

Veelal zijn we betrokken bij fusies en overnames, vastgoedtransacties, herstructureringen, begeleiding van reorganisaties of ICT-trajecten. Ons motto is ‘eenvoudig als het kan en gedetailleerd als het moet.’ Wij staan voor contracten of procedures die strategisch creatief zijn. Recht voor z’n raap, soms tegendraads of zelfs eigenwijs. Zo behalen we het beste resultaat voor de ondernemer.

 

Met onze innovatieve legal techsystemen regelen ondernemers hun juridische zaken perfect online. Van het genereren van contracten tot het ondertekenen ervan. Of een razendsnelle overview van alle contracten van ieder bedrijfsonderdeel of afdeling door ons contractmanagementsysteem. Inzicht geeft uitzicht, dat staat vast! Dat is waar wij in geloven. 

'Wij staan voor contracten of procedures die strategisch creatief zijn. Zo behalen we het beste resultaat voor de ondernemer.'

Aangesloten bij NEVOA

Nevoa

Wij zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie voor bedrijfsjuridisch adviseur NEVOA. Dit houdt in dat wij voldoen aan de door hen gestelde eisen, zoals onder andere het naleven van de gedragsregels en het volgen van vaktechnische opleidingen.