Legal projects

Projects

Legal projects

De kracht van Jurato Bedrijfsjuristen is ons multidisciplinaire karakter. Diverse bedrijfsjuristen, advocaten en fiscalisten onder één dak die soepel samenwerken binnen team of een ‘legal project’.

Strategisch

Iedere specialist heeft een eigen aandachtsgebied en ruime expertise. De specialisten overleggen regelmatig met elkaar en denken op strategische wijze mee. Zo kunnen zij proactief inspelen op ontwikkelingen of een omvangrijk project gezamenlijk oppakken zoals een bedrijfsovername, fusie, herstructurering, investering of vastgoedproject.

Legal Project Management

Omvangrijke juridische projecten pakken wij multidisciplinair aan, met een duidelijk doel voor ogen. Denk aan vastgoedprojecten, bedrijfsovernames (M&A), gerechtelijke procedures en herstructureringen. Onze specialisten werken nauw samen aan de hand van een slimme structuur en planning, waarbij duidelijke communicatie het sleutelwoord is.  

Juridische projecten

Wij zijn eerlijk; soms is het procederen nu eenmaal niet de weg en kan het ook anders. Met een frisse blik adviseren wij je op het gebied van legal project management, houden wij het overzicht voor je en nemen we je juridisch mee. Onder andere op het gebied van bedrijfsovernames, vastgoedprojecten, reorganisaties, arbeidszaken, contractmanagement, intellectueel eigendom, financiële zaken, ICT & privacy en huisvesting vraagstukken.

Legal

'Eenvoudig als het kan,
gedetailleerd als het moet.'

Onze Klantcases

Cases