Jurato begeleidt internationale overname

Jurato begeleidt internationale overname

Case
De afgelopen periode is Jurato betrokken geweest bij een internationale overname. Klumpenaar Industriebanden B.V. is overgenomen door GRI, een industriebandenproducent uit Sri Lanka.

'Jurato: van alle markten thuis'

De transactie is van begin tot eind succesvol begeleid door Jurato Bedrijfsjuristen. Jurato Bedrijfsjuristen heeft de verkoper hierbij bijgestaan. Klumpenaar Industriebanden B.V., opgericht in 2010, is actief betrokken bij de aftermarket-service en distributie van banden voor materiaalbehandeling. Het bedrijf is sinds de oprichting snel gegroeid en heeft een goede reputatie opgebouwd op het gebied van uitstekende klantenservice. Klumpenaar Industriebanden B.V. heeft in 2010 al een volwaardig magazijn- en kantorencomplex gebouwd om vanuit te opereren. Het bedrijf beschikt over een talentenpool van ervaren professionals, van wie sommigen meer dan 30 jaar ervaring hebben op de markt voor speciale banden en het vertrouwen en respect hebben gewonnen van klanten in de hele Nederlandse markt.

Dit is de vijfde wereldwijde overname door GRI in de afgelopen vijf jaar. Voordien verwierf GRI entiteiten in de VS, Australië, Spanje en de Baltische staten om groei deze respectievelijke markten te realiseren.

specialismen voor dit project

Specialties