Juridische structuur bij productinnovatie

Juridische structuur bij productinnovatie

Case
Jurato is afgelopen zomer een samenwerking aangegaan met het bedrijf SPECSTACULR®. Wij hebben onder andere een platform opgezet voor een duurzame juridische structuur zowel voor het product als voor het bedrijf SPECSTACULR®. Hierbij is niet alleen in hoge mate aandacht besteed aan de bescherming van intellectueel eigendom en dergelijke, maar ook aan de toekomstige (product)ontwikkelingen rondom SPECSTACULR®.

'Samen met een top team aan gespecialiseerde collega's hebben wij dit project goed opgepakt en afgehandeld.'

Het product SPECSTACULR® is een innovatief product waarmee de gebruiker altijd gegarandeerd is van heldere, schone brillenglazen. Het compacte mobiele apparaat reinigt volledig automatisch een bril, zonder extra handelingen en/of toepassingen, in slechts 45 seconden. Bijzonder is dat deze brillengadget geen hitte en ook geen vocht gebruikt om brillenglazen schoon te maken. In het product SPECSTACULR® zit een cleaning cartridge die vervangen kan worden zodra het product dit aangeeft, ook dit gebeurt allemaal automatisch. Het product SPECSTACULR® gaat wereldwijd verkocht worden en wordt in verschillende landen geproduceerd. Daarom dient het bedrijf SPECSTACULR® onder andere rekening te houden met verschillende wetgevingen in verschillende landen.

Jurato fungeert onder andere ook als vaste bedrijfsjurist voor SPECTSTACULR® en zal in de aankomende periode betrokken blijven bij de ontwikkelingen die plaatsvinden.

specialismen voor dit project

Specialties