M.L. (Mariëlle) Leliveld

M.L. (Mariëlle) Leliveld

officemanager

Mariëlle Leliveld ondersteunt sinds 2021 Jurato als Officemanager. Zij studeerde Marketing, Communicatie & HR en heeft meer dan 20 jaar ervaring in B2B en non-profit organisaties als Communicatieadviseur. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het organiseren van (zakelijke) events, als ook life events zoals bruiloften in binnen- en buitenland.

Oprechte aandacht en een warm welkom

Mariëlle
Mariëlle is werkzaam op (front) office. Het eerste frisse aanspreekpunt bij bezoek of per telefoon en e-mail. Mariëlle houdt zich bezig met alles omtrent officemanagement. Ook organiseert zij binnen Jurato klantbijeenkomsten, workshops en events. Ook is zij verantwoordelijk voor de uitvoering van het PR en marketingbeleid en ondersteunt zij de organisatie met HR taken. Secretariële werkzaamheden en managementondersteuning behoren tevens tot haar takenpakket. Op het gebied van Officemanagement werkt het Juridisch secretariaat en Office nauw samen.

Gastvrijheid, organiseren en werken met oog voor detail; het zit in haar bloed. De combinatie van klanten ontvangen en het bij elkaar brengen van mensen door het organiseren van fijne events, past feilloos bij haar persoonlijkheid. Ook bij het inhoudelijk meedenken en ondersteunen van het gehele team, voelt zij zich als een vis in het water.

In haar vrije tijd houdt zij zich bezig met haar eigen bedrijf. Spanje, goede koffie (en wijn), lekker eten, reizen, herinneringen maken en tijd doorbrengen met haar twee prachtige pubers en lieve vrienden staan bij Mariëlle centraal.

'Gastvrijheid is aandacht. Het mooiste is om mensen bij elkaar te brengen die iets voor elkaar mogen betekenen. Dan is aandacht het sleutelwoord.’

de specialismen van

Mariëlle

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Mariëlle

 via onderstaande buttons.