Mr. J.F. (Jeroen) Ruiter

mr. J.F. (Jeroen) Ruiter

sr. bedrijfsjurist

Jeroen is als Senior Bedrijfsjurist gespecialiseerd in internationaal contracteren, commerciële contracten en ondernemingsrecht. Met zijn pragmatische en ondernemende aanpak adviseert hij ondernemers zowel juridisch als strategisch. Hij denkt mee met zijn klanten en speelt slim in op veranderingen in wet en regelgeving met als doel de ondernemer te ontzorgen en te laten doen waar hij goed in is.

Innovatief en technisch

Jeroen
Jeroen heeft bedrijfsrecht en strafrecht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen waarbij hij naast zijn studie zijn eigen juridisch adviesbureau heeft gehad. Het ondernemen is Jeroen dus niet onbekend. Na zijn studie is Jeroen werkzaam geweest bij een internationale dealerholding in de automotive- en transport sector, een toonaangevend ingenieursbureau, een van de grootste bouw en vastgoedontwikkelaars van Nederland en de grootste technische groothandel in de agrarische sector van Europa. Een voor een organisaties met techniek als rode draad.

Naast zijn werkzaamheden heeft Jeroen de postacademische Beroepsopleiding voor Bedrijfsjuristen afgerond en volgde hij aan Cambridge University de opleiding Legal English met een focus op internationaal contracteren. Hierdoor is Jeroen in staat om niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten de ondernemer bij te staan.

In zijn vrije tijd komt zijn voorliefde voor techniek terug in zijn passie voor (oldtimer) auto’s en motoren. Naast plezier in het zelf rijden kan hij er erg van genieten om hier zelf aan te sleutelen. Daarnaast houdt hij van reizen en verschillende culturen ontdekken.

'De ondernemer op een pragmatische manier zowel juridisch als strategisch verder helpen.'

de specialismen van

Jeroen

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Jeroen

 via onderstaande buttons.