Mr. L.C. (Linda) Geerling

mr. L.C. (Linda) Geerling

bedrijfsjurist

Linda werkt sinds 2019 als bedrijfsjurist bij Jurato en is gespecialiseerd op het gebied van ondernemingsrecht, (internationaal) handelsrecht en contractenrecht. Linda houdt zich met name bezig met het begeleiden van bedrijfsovernames, het vastleggen van afspraken tussen aandeelhouders en het opstellen van (internationale) handelscontracten.

Meelevend en doeltreffend

Linda
Linda studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht en voltooide zowel de master Recht en Onderneming als de master Strafrecht. Tijdens haar rechtenstudie is Linda werkzaam geweest als junior bedrijfsjurist bij een internationaal kantoor die actief is in de sustainability sector.

Na haar masteropleidingen heeft Linda gewerkt als business consultant in de financiële sector. In deze functie heeft zij voornamelijk pensioenuitvoerders en pensioeninstellingen voorzien van juridisch en bedrijfskundig advies op het gebied van (internationaal) pensioenrecht.

Linda brengt haar vrije tijd graag door in het gezelschap van haar vrienden en familie, en is regelmatig te vinden op de tennisbaan.

'Voor mij is de samenwerking met de klant erg belangrijk. Alleen dan bereik je een optimaal resultaat.'

de specialismen van

Linda

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Linda

 via onderstaande buttons.