R.C. (Romy) Hut

R.C. (Romy) Hut

juridisch medewerker

Romy is sinds juni 2022 werkzaam bij Jurato, gestart als office assistent / receptioniste en inmiddels doorgegroeid als Juridisch medewerker. Zij is onderdeel van ons Juridisch secretariaat en biedt hierbij ondersteuning aan alle collega – juristen. Romy is na haar VWO aan de slag gegaan bij een bedrijf actief in de aanleg van het glasvezelnetwerk in Nederland. Ze heeft daar veel ervaring en kennis opgedaan in de administratie waaronder het vastleggen van documentatie en klantcontact. Deze kennis neemt zij mee naar haar werk bij Jurato.

Nieuwsgierig en geordend

Romy
Per september 2022 is Romy gestart met de opleiding Associate Degree Juridisch medewerker. Zo kan ze de juristen beter kan ondersteunen en meer vakinhoudelijke kennis kan opdoen. Naast haar studie zal ze haar werkzaamheden bij Jurato blijven verrichten.

Haar interesse in het recht is op vroege leeftijd ontstaan. Ze vond het altijd reuze interessant om nieuwsberichten over rechtszaken te volgen. Ze was altijd benieuwd hoe een rechter tot een bepaalde uitspraak kwam. Met de jaren is zij zich gaan realiseren hoe breed het recht is. Romy wil zich graag verdiepen in het vermogensrecht, omdat ze meer wil weten over onder andere de rechten en plichten die verbonden zijn bij het hebben van vermogensbestanddelen en het erfrecht.

Naast haar werkzaamheden bij Jurato is ze meerdere keren per week in de sportschool te vinden. Ook vindt ze het heerlijk om te koken en leuke dingen te ondernemen met haar vrienden en familie.

'Met behulp van mijn studie Associate Degree Juridisch medewerker hoop ik de juristen beter te kunnen ondersteunen.'

de specialismen van

Romy

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Romy

 via onderstaande buttons.