mr. A.J.M. (Amber) van Sommeren

mr. A.J.M. (Amber) van Sommeren

bedrijfsjurist

In februari 2020 is Amber als Paralegal gestart bij Jurato en momenteel is zij werkzaam als bedrijfsjurist. Ze heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en daar heeft ze de masterspecialisatie Burgerlijk Recht met succes afgerond.

Leergierig en ondernemend

Amber
Na haar studie Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening aan het Koning Willem I College te hebben afgerond, heeft zij de opleiding HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool te ’s-Hertogenbosch gevolgd. Haar afstudeeronderzoek heeft ze bij Jurato verricht en dit ging over de mogelijkheden en gevolgen van een doorstart van een insolvente onderneming, met in het bijzonder de pre-pack in samenhang met het wetsvoorstel Wet overgang van onderneming in faillissement. In juni 2020 heeft ze haar Bachelor of Laws behaald. Na te zijn afgestudeerd in het insolventierecht, startte Amber de master aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en lag haar focus master op vastgoed- en bestuursrechtelijke vakken, zoals huurrecht, overheidsaansprakelijkheidsrecht en bestuursrecht. Amber heeft deze studie in mei 2023 met groot succes afgerond. In de tussenliggende periodes heeft zij naast haar studie onder andere ervaring opgedaan bij een makelaarskantoor en een advocatenkantoor en is Amber nu onderdeel van ons team.

Amber komt uit een ondernemersfamilie en weet daardoor wat er bij de gemiddelde ondernemer speelt. Door haar ervaring in de makelaardij heeft ze affiniteit met vastgoed en liggen haar interesses in de privaatrechtelijke, alsook de publiekrechtelijke kant van het vastgoed. Amber zoekt zaken tot op de bodem uit maar zij kiest indien mogelijk voor een praktische oplossing waar een klant direct mee aan de slag kan.

In haar vrije tijd is Amber veel met vrienden en familie en doet zij graag leuke dingen, zoals een hapje eten, naar het terras of een weekendje weg. Daarnaast staat Amber geregeld op de tennisbaan en behoort koken ook tot haar hobby’s.

'Theorie omzetten in een helder en concreet advies, waar de klant meteen mee aan de slag kan.'

de specialismen van

Amber

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Amber

 via onderstaande buttons.