Mr. C. (Christiaan) Kramer

mr. C. (Christiaan) Kramer

sr. bedrijfsjurist & directeur

Christiaan is jurist en geboren ondernemer, die van jongs af aan de droom had om zijn eigen onderneming te starten. Zijn sterke visie op ondernemerschap zorgt ervoor dat hij strategisch met de ondernemer meedenkt en het grote belang van de onderneming in het vizier heeft. Zijn kracht komt naar voren bij complexe juridische projecten op het gebied van ondernemingsrecht en (internationaal) handelsrecht. Fusies, bedrijfsovernames (M&A), contractonderhandelingen of het bijstaan van de onderneming bij mogelijke conflictsituaties raakt meerdere facetten van de onderneming en daarin weet Christiaan feilloos te schakelen.

Een geboren ondernemer

Christiaan
Christiaan studeerde in 2010 af aan de Universiteit Utrecht als master in Recht & Onderneming. Tijdens zijn studie was hij werkzaam bij een juridisch adviesbureau en vervolgens als junior jurist bij een internationaal productiebedrijf. Na zijn studie is Christiaan aan de slag gegaan als bedrijfsjurist bij een ondernemersvereniging in de handel en logistiek. Niet lang daarna startte hij zijn eigen juridisch adviesbureau. Dit combineerde hij met zijn werkzaamheden als legal counsel bij een internationaal opererende onderneming. In 2016 maakte hij kennis met Tom en er ontstond direct een zakelijke klik, waardoor vrij snel een samenwerking volgde. Daarna ging het snel en Jurato groeide uit tot waar het vandaag de dag staat.

Christiaan zijn ondernemersbloed blijft volop stromen. Altijd ziet hij kansen en bouwt hij dagelijks samen met het team van Jurato, aan een krachtige organisatie. De introductie van het zeven waarden model om de totale onderneming juridisch in beeld te krijgen is hiervan een goed voorbeeld. Christiaan is daarnaast altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen in de markt, zoals legal tech en contract management systemen. Zijn visie is dat zaken die eenvoudig kunnen ook eenvoudig moeten, zodat de focus kan op de inhoud van een zaak.

Naast zijn werkzaamheden is Christiaan actief in businessclubs, is hij een fanatiek sporter en gaat hij er graag op uit met familie of vrienden. Daarnaast houdt hij van reizen, raakt hij geïnspireerd door kunst en wordt hij blij van een bezoek aan een mooi restaurant.

‘Voor mij zit de winfactor in de combinatie van strategisch denken, snel schakelen en het bedrijfsbelang van de ondernemer altijd in het vizier te houden’

de specialismen van

Christiaan

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Christiaan

 via onderstaande buttons.