Mr. I. (Isabel) Cobussen

mr. I. (Isabel) Cobussen

sr. bedrijfsjurist & teamleider

Isabel studeerde Nederlands recht aan de Open Universiteit Nederland. Na het afronden van de studie was Isabel werkzaam als advocaat bij twee gerenommeerde advocatenkantoren in Nijmegen. Daarnaast is zij actief betrokken geweest als auteur bij juridische vakbladen.

Ondernemend en betrokken

Isabel
Naast juridische vaardigheden beschikt Isabel ook over commerciële vaardigheden. Haar ondernemende karakter heeft ertoe geleid dat zij besloot om een andere afslag te nemen. Deze afslag bracht Isabel bij Jurato. Sinds oktober 2020 is Isabel werkzaam als senior bedrijfsjurist waar zij als ondernemende jurist voor je klaar staat.

Binnen de praktijk van Isabel ligt de nadruk met name op advisering en het procederen daar waar nodig over met name omgevingsrechtelijke vraagstukken zoals bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen.
Cliënten omschrijven Isabel als een betrokken en meedenkende jurist die stevig in haar schoenen staat. Isabel heeft een brede ervaring binnen het bestuursrecht en in het bijzonder richt zij zich op het omgevingsrecht. Daarnaast heeft Isabel een civielrechtelijke achtergrond. Daardoor is zij in staat om, indien noodzakelijk, een zaak zowel vanuit het civiele recht als vanuit het bestuursrecht te benaderen.

Niet alle zaken vragen uitsluitend om een juridische aanpak, maar ook om een creatieve aanpak. Daarbij komt Isabel goed uit de verf. Haar aanpak is te omschrijven als pragmatisch waarbij zij altijd kwaliteit nastreeft en het beste uit een zaak wil halen. Warm contact met haar cliënten heeft Isabel hoog in het vaandel staan.

Het bestuursrecht en het omgevingsrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Isabel vindt het daarom belangrijk om up to date te blijven van de nieuwste rechtsontwikkelingen. Zij heeft daarbij een bijzondere interesse voor de ontwikkelingen rondom de Omgevingswet en volgt deze dan ook op de voet.
De actualiteiten binnen voornoemde rechtsgebieden brengt zij graag onder de aandacht bij haar cliënten en relaties. In dat kader verzorgt Isabel regelmatig (inhouse) kennissessies.
Isabel heeft de specialisatieopleiding omgevingsrecht met succes afgerond.
Naast het verrichten van juridische werkzaamheden is Isabel teamleider van het vakteam vastgoed binnen Jurato.

'Een duurzame klantrelatie met korte lijntjes staat bij mij voorop. Tijd investeren in het opbouwen en onderhouden van relaties vind ik vanzelfsprekend.'

de specialismen van

Isabel

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Isabel

 via onderstaande buttons.