Mr. M. (Metin) Ünsal

mr. M. (Metin) Ünsal

sr. bedrijfsjurist & partner

Metin studeerde Internationaal en Europees recht aan de Universiteit Utrecht. Na het afronden van de studie is Metin 7 jaar werkzaam geweest als advocaat bij gerenommeerde advocatenkantoren in Nederland en op de Caribische eilanden (Sint Maarten en Curaçao). Daarna is Metin als senior jurist werkzaam geweest voor een middelgrote accountantskantoor en voor een internationaal opererende onderneming in de recreatiesector. In 2021 heeft Metin de postacademische specialisatieopleiding Nationaal & Internationaal Contracteren aan de Grotius Academie met succes afgerond.

strategisch en creatief

Metin
Metin, Senior Bedrijfsjurist/partner bij Jurato, is werkzaam op onze locatie Utrecht. Metin is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, met focus op (internationale) bedrijfsovernames en fusies (M&A), participaties, joint ventures, aandeelhoudersrelaties en andere ondernemingsrechtelijke kwesties. Daarnaast begeleidt Metin diverse vastgoedtransacties. Metin staat met succes zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven bij in de commerciële dienstverlening.

De werkwijze van Metin kenmerkt zich door betrokkenheid, kritische oordeelsvorming en oplossingsgerichtheid. Tevens fungeert Metin graag als strategische sparringpartner voor ondernemers. De cliënten beschouwen hem als slim, snel en creatief.

In zijn vrije tijd houdt Metin van sporten. Hij is regelmatig te vinden op voetbalvelden. Ook brengt Metin zijn vrije tijd graag door in het gezelschap van zijn vrienden en houdt hij ervan om lekker uiteten te gaan.


“Samenwerken leidt tot het beste resultaat”

de specialismen van

Metin

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Metin

 via onderstaande buttons.