Mr. W.G.A. (Merel) Verbeek

Mr. W.G.A. (Merel) Verbeek

Jr. Bedrijfsjurist

Merel is sinds februari 2021 werkzaam als Junior Bedrijfsjurist bij Jurato. Hiermee ondersteunt zij de juristen bij hun werkzaamheden en pakt zij ook zelfstandig dossiers op. In juli 2020 is zij afgestudeerd aan haar master Onderneming & Recht op de Universiteit Utrecht. Zij is gedurende deze master gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. Deze richting heeft zij gekozen, omdat zij uit een ondernemersfamilie komt en omdat ze bewondering heeft voor de risico’s die ondernemers doorgaans durven te nemen. Daardoor vindt ze het interessant om hen te helpen met de juridisch vraagstukken waar zij tegenaan lopen.

Snel en veelzijdig

Merel
Haar afstudeerscriptie betrof een onderzoek naar de Wet overgang van onderneming in faillissement, waarbij zowel het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht mooi tot hun recht kwamen. Tijdens haar studie heeft ze daarnaast nog ervaring opgedaan als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor en bij de Rechtswinkel.

In haar vrije tijd heeft ze graag haar vrienden om zich heen of sport zij. Ook reist ze graag en met mooi weer is ze op de boot te vinden.

'Wanneer een jurist juridische vraagstukken probeert op te lossen, zijn ze eigenlijk constant bezig met het zoeken van wegen. Als er uiteindelijk geen weg blijkt te zijn, dan is het aan de jurist om er één te maken.'

de specialismen van

Merel

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Merel

 via onderstaande buttons.