Renee Willigenburg

R.E. (Renee) Willigenburg

juridisch medewerker

Renee is haar functie als juridisch medewerker bij Jurato in januari gestart. Momenteel studeert ze HBO-Rechten aan de HAN in Nijmegen. Met deze basis is ze een goede ondersteuning voor de verschillende juridische vakteams van Jurato. Graag wilt ze bij Jurato meer kennis en praktijkervaring op doen om verder te ontwikkelen.Spontaan en ondernemend

Renee
Van jongs af aan wilde ze altijd al advocaat worden. Na het voltooien van de middelbare school was de keuze voor een vervolgopleiding snel gemaakt, wat resulteerde in de start van de opleiding HBO-Rechten aan de HAN in Nijmegen. Inmiddels is ze in het bezit van een propedeuse en werkt ze momenteel bij Jurato om meer kennis en praktijkervaring op te doen. Daarnaast vindt ze het leuk om werkzaamheden voor incasso uit te voeren. Na het afronden van de studie koestert ze de ambitie om verder te studeren en zichzelf te blijven ontwikkelen, bij voorkeur met een combinatie van studie en praktijk.

In haar vrije tijd staat sport centraal. Ze beoefent de sporten hockey, kickboksen en padel, en is daarnaast ook regelmatig te vinden in de sportschool. Naast de sportieve activiteiten geniet ze van een lekker hapje eten buiten de deur en vindt ze het gezellig om in de zon te zitten op het terras of strand met vrienden en familie.

'Van rechtenstudie tot juridische praktijk, mijn passie voor het recht groeit met elke stap.'

de specialismen van

Renee

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Renee

 via onderstaande buttons.