R. (Roy) Scholte

R.F.G.J. (Roy) Scholte

sr. credit manager / partner

Roy is sinds december 2022 werkzaam bij Jurato als sr. Incassospecialist en heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in het creditmanagement. Ook de deurwaarderspraktijk kent geen geheimen voor hem. Hiervoor is Roy 10 jaar als DGA werkzaam geweest bij een creditmanagementorganisatie.

Daadkrachtig en effectief

Roy
Als specialisatie heeft Roy de minnelijke- en gerechtelijke incasso en executiefase. Als lid van ons vakteam Incasso binnen Jurato, draagt Roy als professional bij aan het naar een hoger niveau tillen van onze incasso tak en met name ook het verdiepen en verbreden van onze klantrelaties.

Gespecialiseerd om effectief te kunnen incasseren, maar altijd oog voor de relatie. Vanuit een objectief oogpunt en altijd oplossingsgericht, is Roy zich binnen het incassovak gaan specialiseren. Hij houdt ervan om vraagstukken tot een goed einddoel te leiden en vindt het daarnaast belangrijk dat een ieder krijgt waar die recht op heeft.

In zijn vrije tijd is Roy veel met sport bezig. Hij loopt hard, doet aan bokstraining, fitness en mountainbiken. Daarnaast brengt hij graag tijd door met zijn gezin en gaat hij graag uit eten en borrelen met vrienden.

'Indien nodig hard op de inhoud, maar altijd zacht voor de relatie.'

de specialismen van

Roy

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Roy

 via onderstaande buttons.