Sander van Dijk

Sander van Dijk

office assistent

Sander, momenteel een student aan de opleiding Legal, Insurance and HR-Services Specialist, werkt tot en met het voorjaar als Office assistent en biedt ondersteuning op zowel de office- als incassoafdeling. In zijn opleiding heeft hij uitgebreid aandacht besteed aan communicatie en heeft hij basiskennis van het recht opgedaan.

Leergierig

Sander
Sander heeft eerst stage gelopen bij Jurato en combineert nu studie en werk concreet in de praktijk. Dit sluit aan bij zijn wens om ervaring opdoen bij een bedrijf met bedrijfsjuristen om de bedrijfscultuur beter te leren kennen. Sander is leergierig, gastvrij en werkt graag samen met alle collega’s van Jurato. Hij staat altijd open voor feedback.

In zijn vrije tijd geniet Sander graag van activiteiten met vrienden, zoals ontspannen op het terras of het bijwonen van festivals. Hij vindt het ook heerlijk om tot rust te komen in de zon, met een relaxed muziekje op de achtergrond.

"Er valt iets te leren van iedereen, zelfs van degenen van wie je het minst verwacht. Door open te staan voor groei en feedback, ontdek je nieuwe mogelijkheden die je nooit voor mogelijk had gehouden."

de specialismen van

Sander

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Sander

 via onderstaande buttons.