Mr. S. (Sanne) van Wamel

mr. S. (Sanne) van Wamel

jr. bedrijfsjurist

Sanne komt uit een ondernemersfamilie waardoor zij weet wat het runnen van een bedrijf inhoudt en welke belangen en risico’s daarbij komen kijken. Zij heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Gedurende deze studie en middels haar bijbanen heeft Sanne kennis gemaakt met verschillende rechtsgebieden. Na het afronden van de pre master heeft ze zich gespecialiseerd in het strafrecht en aansprakelijkheidsrecht. Met haar masterdiploma op zak is Sanne aan de slag gegaan als juridisch medewerker bij een gerenommeerd advocatenkantoor.

Variërende vraagstukken

Sanne
In het kader van haar huidige werkzaamheden houdt Sanne zich bezig met vraagstukken van variërende aard op het gebied van vastgoed en strafrecht. Daarbij heeft zij integriteit en een voortvarende aanpak hoog in het vaandel staan.

Naast haar werk brengt Sanne graag tijd door met haar familie en vrienden. Ook draagt Sanne haar steentje bij in de organisatie van een jaarlijks sportevenement in het dorp waar zij woonachtig is en mist zij geen enkele race van Max Verstappen.

"Het volledig complementeren en doorgronden van het dossier staat bij mij voorop, zodat ik alle mogelijkheden die in een dossier besloten liggen in het vizier heb en cliënt niet voor verrassingen komt te staan."

de specialismen van

Sanne

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Sanne

 via onderstaande buttons.