Mr. A.C. (Tom) van Oijen

mr. A.C. (Tom) van Oijen

sr. bedrijfsjurist & directeur

Tom is opgegroeid in een ondernemersfamilie en het ondernemen is hem met de paplepel ingegoten. Vanwege zijn bedrijfskundige en juridische achtergrond, denkt Tom op strategische wijze mee. Daarbij kijkt hij verder dan alleen naar juridische oplossingen. Hij is een sparringpartner voor veel ondernemers en een echte verbinder. Tom is specialist op het gebied van vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Zo houdt hij zich bezig met complexe vastgoedprojecten, fusies en bedrijfsovernames (M&A), herstructureringen en contractsonderhandelingen. In deze expertisegebieden is het een voordeel dat Tom niet een man is van alleen de theorie. Hij geeft er de voorkeur aan zijn kennis praktisch toe te passen, zonder de juridische belangen van zijn cliënt uit het oog te verliezen.

Strategische verbinder

Tom
Tom heeft naast Bedrijfskunde (MER) Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens zijn studie heeft Tom werkervaring opgedaan als vastgoedjurist bij een gemeente. In deze functie was hij met name bezig met gebiedsontwikkeling en bouwprojecten. In 2012 heeft Tom zijn eigen juridisch adviesbureau opgericht onder de naam Jurato. In 2016 maakte hij kennis met Christiaan en er ontstond direct een zakelijke klik, waaruit een samenwerking volgde. Daarna ging het snel en Jurato groeide uit tot waar het vandaag de dag staat.

Tom is als ondernemer altijd bezig met de volgende stap. De ondernemerswereld is continue in beweging en hij zorgt dat Jurato daarin voorop blijft lopen. Of het nu het uitbouwen is van de vakteams met meerdere expertises, het ontwikkelen van de teamleden van Jurato of het integreren van legal tech processen binnen de organisatie. Elke stap zorgt voor groei in alle facetten en daar heeft de opdrachtgever weer profijt van, dat is waar Tom het voor doet.
In zijn vrije tijd houdt Tom van sport. Niet alleen om zelf gezond in beweging te zijn, maar hij bezoekt daarnaast ook graag een voetbalwedstrijd. Tom is muziekliefhebber en een echte Bourgondiër. Hij vindt het heerlijk om zijn vrije tijd door te brengen met zijn gezin of vrienden.

'Verder kijken dan alleen naar juridische oplossingen, waarbij het belang van de onderneming voorop staat.'

de specialismen van

Tom

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Tom

 via onderstaande buttons.