Incasso

Incasso

INCASSO

Bijna iedere ondernemer krijgt ermee te maken: je hebt een dienst of product geleverd maar de betaling blijft uit. Dan is het verstandig advies te vragen bij een incassobureau en de vordering uit handen te geven.

Incasso

Wij staan voor je klaar

Bij Jurato Incasso, onderdeel van Jurato Bedrijfsjuristen, incasseren wij jouw zakelijke facturen op basis van no cure no pay, met de expertise en kwaliteit van een juristenkantoor. Geen standaard incassotraject, maar altijd oog voor maatwerk. Uitgangspunt is dat wij de toekomst van jou als ondernemer in het vizier hebben op alle juridische facetten binnen het bedrijf.

Onbetaalde facturen hebben een negatief effect op jouw cashflow en liquide middelen en stokt de groei van jouw onderneming. Merken wij tijdens het incassotraject op dat jouw order to cash traject stokt, dan kunnen onze creditmanagementspecialisten jou ook bijstaan door middel van het uitbesteden van jouw debiteurenbeheer of onze bedrijfsjuristen geven advies in jouw contractmanagement om jouw onderneming toekomstbestendig te maken. Kortom, high end incasso wat verder gaat dan alleen het incasseren van jouw facturen.

Negeer deze tekst. Dit zit erin zodat het font “Ballpoint Rush” ingeladen wordt.