Incasso

Incasso

INCASSO

De specialisten van Jurato Incasso weten wat jou als ondernemer drijft en hoe belangrijk het is dat facturen snel betaald worden. Ons team van professionele incassospecialisten, juristen en advocaten zorgt ervoor dat gemiddeld 94% van de openstaande facturen binnen 45 dagen wordt betaald. 

Jurato Incasso is een onderdeel van Jurato Bedrijfsjuristen en heeft zijn eigen website voor meer informatie. 

Incasso

Wij staan voor je klaar

Jurato Incasso, onderdeel van Jurato Bedrijfsjuristen staat klaar voor jou als ondernemer. Het zou niet zo mogen zijn dat je veel te lang moet wachten op je geld of dat zelfs facturen onbetaald blijven. Dat geeft niet alleen grote frustraties, maar het zorgt mogelijk ook voor cashflow problemen.
 
Met ons team van professionele incasso specialisten, juristen en incasso advocaten uit Veenendaal zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk jouw factuur betaald krijgt. Onze aanpak is daadkrachtig en strikt. Je bent exact op de hoogte van de vorderingen die we maken, want je ontvangt van ons regelmatig updates. Dit zie jij terug in je persoonlijke account binnen ons klantenportaal. Zo zorgen we voor snelheid en weet je precies wat je kan verwachten.

Negeer deze tekst. Dit zit erin zodat het font “Ballpoint Rush” ingeladen wordt.