Knowledge

Heb jij alle juridische risico’s van jouw onderneming helder?

Heb jij alle juridische risico’s van jouw onderneming helder?

Knowledge

Ondernemen gaat gepaard met het nemen van juridische risico’s. Om dergelijke risico’s te voorkomen of beheersbaar te houden, is het van belang dat je als ondernemer deze risico’s inzichtelijk hebt. Met onze juridische bedrijfsscan worden de juridische risico’s van jouw onderneming inzichtelijk en beheersbaar.

Hoe werkt de bedrijfsscan?

Met de juridische bedrijfsscan van Jurato doorlopen we de juridische zaken van jouw onderneming en beoordelen we of er sprake is van juridische risico’s. De beoordeling wordt uitgevoerd aan de hand van diverse criteria, waaronder kwaliteit en volledigheid. De beoordeling is niet gebaseerd op een softwareprogramma of een berekeningsmodel, maar op basis van onze ervaring en inzichten. Iedere onderneming is uniek en laat zich daarom niet vangen in een model. Hierdoor zijn wij van mening dat alleen een beoordeling op maat tot de juiste inzichten leidt.

Onderdelen

Aan de hand van de scan maken wij een rapportage, waarin de volgende onderdelen afzonderlijk worden behandeld:
– Juridische structuur
– Arbeidszaken
– Contractmanagement
– Huisvesting
– Financiële zaken
– Intellectueel eigendom
– ICT & Privacy

Per onderdeel wordt in één oogopslag duidelijkheid gegeven over de huidige juridische gesteldheid van jouw onderneming.

Benieuwd?

Ben je benieuwd naar wat de juridische bedrijfsscan voor jouw onderneming kan betekenen, neem dan gerust contact op met één van onze bedrijfsjuristen.