Knowledge

Jurato is erkend leerbedrijf

Jurato is erkend leerbedrijf

Knowledge

Onlangs is Jurato erkend als leerbedrijf en in het register van erkende leerbedrijven opgenomen voor de MBO-opleiding Juridisch-administratief dienstverlener.

Erkend leerbedrijf

Een erkend leerbedrijf is een bedrijf dat door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is gecontroleerd is om vast te stellen of het bedrijf bevoegd is en de juiste middelen heeft om een leerling op te leiden.

Stage

MBO-studenten hebben voor het praktijkgedeelte van hun opleiding een stage of leerbaan nodig bij een erkend leerbedrijf. Hier maken studenten kennis met de praktijk en leren ze wat van hen wordt verwacht. Door studenten te helpen met op te leiden, wordt bijgedragen aan de toekomst van het vakmanschap.

Praktijkopleider

Jurato is dan ook trots op de erkenning. Als praktijkopleider zorgt Jurato voor een veilige werkomgeving waarin de student de kans krijgt om zich te ontwikkelen tot een zelfstandig functionerende werknemer.

Onze eerste studente over Jurato:

Hallo,

Ik ben Adinda van Binsbergen, 24 jaar en ik volg de studie juridisch administratief dienstverlener op het ROC Rijn IJssel in Arnhem. Vanuit school mogen wij het eerste jaar 20 weken lang, 2 dagen in de week stage lopen. Ik heb mijn eerstejaars stageplek gevonden bij Jurato en ben hier half februari 2017 met veel enthousiasme begonnen.

Het is erg leuk om de theorie die ik heb geleerd op school in de praktijk te kunnen brengen en om ervaring op te doen binnen een bedrijf. Uiteindelijk is het mijn doel om mijzelf te ontwikkelen en goed te worden in het vak.

De praktijkopleiders van Jurato nemen de tijd om mij dingen te leren en geven mij verschillende opdrachten die mijn mindere kwaliteiten verbeteren. Ik heb hier binnen korte tijd al veel geleerd en verwacht de aankomende weken nog veel meer ervaring op te doen en kennis te krijgen van het vak.

Ik ben blij met mijn stageplaats en had mij geen betere stageplek kunnen wensen.