Knowledge

Corona-virus: vrijblijvend antwoord van onze bedrijfsjuristen

Corona-virus: vrijblijvend antwoord van onze bedrijfsjuristen

Knowledge

Het Corona-virus en de daarbij behorende maatregelen zorgen voor een onzekere situatie. Ook zakelijk heeft het aanzienlijke gevolgen. Daarom laten wij je weten dat Jurato voor je klaar staat in deze ingewikkelde tijd. Wij zijn goed bereikbaar en zetten onze dienstverlening zoveel mogelijk door.

Bereikbaarheid

Vanuit de Rijksoverheid is het advies om tot en met 6 april 2020 zoveel mogelijk thuis te werken. Wij volgen dit advies op. Dat wil zeggen dat wij afspraken telefonisch of bijvoorbeeld via Skype (video-bellen) behandelen. Mocht er een noodzaak zijn om toch een fysieke afspraak te hebben, dan kan dat alleen wanneer er absoluut geen andere mogelijkheid is. In dat geval zullen we de maatregelen van de Rijksoverheid hanteren.
Wij zijn binnen onze reguliere werktijden bereikbaar (08:30 tot 17:00 uur) via de email of via onze vaste telefoonnummer (0318 – 860 323). Daarnaast geldt dat onze bedrijfsjuristen mobiel en via Skype bereikbaar zijn, zoals je dat normaal al van ons gewend bent. Hieronder nog even alle contactgegevens op een rijtje:

Tom van Oijen: t.vanoijen@jurato.nl / 06-48504960
Christiaan Kramer: c.kramer@jurato.nl / 06-31554629
Wendy Rijcken – van Eck: w.rijcken@jurato.nl / 06 10281351
Gaby Schildknegt: g.schildknegt@jurato.nl / 06-18297303
Linda Geerling: l.geerling@jurato.nl / 06-18297304

Juridische vragen rondom Corona en overheidsmaatregelen

Wij willen de beste rechtsbijstand bieden. Daarom geven wij je de mogelijkheid om eerstelijnsvragen op het gebied van Corona vrijblijvend te stellen aan onze bedrijfsjuristen. Denk aan vragen over de gevolgen voor contracten en afspraken met klanten, reorganisaties, werktijdverkorting en de zorgplicht van een werkgever. Via onze website en social media zullen wij je ook actief blijven informeren. 

Heb je hier vragen over, of anderszins, laat het ons gerust weten. Wij staan voor je klaar en wensen je bovenal gezondheid toe.