Knowledge

Wij helpen jouw bedrijf met de voorjaarsschoonmaak!

Wij helpen jouw bedrijf met de voorjaarsschoonmaak!

Knowledge

Het is vandaag 1 maart en dat betekent dat vanaf vandaag officieel de meteorologische lente begint.

Hoog tijd om de boel binnen je bedrijf eens flink af te stoffen, schoon te maken en gereed te maken voor de lente. Dit kan ook in juridische zin. Met andere woorden: zijn je contracten en algemene voorwaarden nog op orde? Of vinden er veranderingen plaats binnen je bedrijf? Neem je een nieuwe werknemer aan of moet je helaas afscheid nemen van personen in de organisatie? Ga je verhuizen of verbouwen? Sta je voor een bedrijfsovername? Of heb je andere plannen in gedachten?

Wij staan klaar met een figuurlijke emmer sop, een doek en een trekker om bij jouw bedrijf (op 1,5 meter afstand) een voorjaarsschoonmaak te houden.

Dus schroom niet en neem gerust contact met ons op om samen de boel binnen je bedrijf eens op te frissen.

Onze specialisten op het gebied van: arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, handelsrecht,  insolventierecht, bestuursrecht, omgevingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, vastgoedrecht en privacy- en ICT-recht staan voor je klaar.

Laat de lente beginnen binnen je bedrijf met de hulp van onze juristen.

[vc_separator color=”orange”][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Juridische documenten en contracten nodig?” add_button=”right” btn_title=”Ga naar Contractenshop.nl!” btn_color=”info” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.contractenshop.nl”]Maar wil je geen torenhoge kosten kwijt zijn aan een advocaat? Maak op www.contractenshop.nl ieder juridisch document met onze online tool.[/vc_cta][vc_separator color=”orange”][/vc_column][/vc_row]